top of page

Winterse wandeling van Het KANNN

Op een koude maar zonnige dinsdagochtend, 9 januari 2024, organiseerde Het Koploper Alumni Netwerk Noord-Nederland (Het KANNN) een winterwandeling in Bakkeveen. Het doel van deze wandeling was om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en kennis te delen over duurzaam ondernemen. 11 enthousiastelingen wandelden mee, waaronder Koplopers en docent-onderzoekers van de Hanzehogeschool Groningen. 



De wandeling begon om 09.30 uur bij Landgoed De Slotplaats, waar we hartelijk werden ontvangen door Mieke met koffie en gebak. Na een korte introductie van Kyra Luijters van de Hanzehogeschool vertrokken we voor een wandeling van ongeveer 6 kilometer door de prachtige natuur rondom de Slotplaats. Onderweg kregen we verschillende opdrachten en vragen om met elkaar in gesprek te gaan over inspiratie.



Ondertussen genoten we van de winterse sfeer, de frisse lucht, en de mooie uitzichten. Het was goed om het nieuwe jaar zo te starten, even weg uit de dagelijkse praktijk! Rust en ruimte om na te denken over het komende jaar, hoe je inspiratie over duurzaamheid kan opdoen en wat je nodig hebt om die inspiratie vast te houden.  


Rond 11.30 uur kwamen we weer terug bij De Slotplaats, waar Mieke’s man Jouke ons verwelkomde met een heerlijke bloemkoolsoep en een broodje. We namen om 12.30 uur afscheid van elkaar met nieuwe contacten en inzichten. Het was een geslaagde en inspirerende ochtend! 


Wil je ook een keer meedoen aan zo'n fijne wandeling? Meld je dan aan als lid van Het KANNN. We hopen je snel te zien! 




bottom of page