top of page

Koploperproject genomineerd voor de Duurzame Dertig!

Al meer dan dertien jaar werkt het Koploperproject aan toekomstbestendige bedrijven en organisaties. Die dragen samen bij aan het versterken en leefbaar houden van de regio's.


Begonnen in één gemeente in Friesland, maar inmiddels zijn er al meer dan 50 Koploperprojecten uitgevoerd in vele provincies. Met groepen van gemiddeld 10-12 deelnemende bedrijven en organisaties. Samen met een groeiende groep enthousiaste adviseurs en lokale partners zoals gemeenten, ondernemersverenigingen en duurzaamheidsnetwerken.


Door het project is duurzaam ondernemen bij de deelnemende bedrijven in een stroomversnelling gekomen. En daardoor zijn hun medewerkers en andere bedrijven weer geïnspireerd om te verduurzamen: klimaatneutraal, circulair en inclusief.


Wat zou het mooi zijn als het Koploperproject de Duurzame Dertig verkiezing zou winnen! Deze verkiezing is voor mensen en bedrijven met een hart voor duurzaamheid, georganiseerd door Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad, in samenwerking met Noord-Nederland verdient Circulair. In de komende dagen krijgen alle dertig genomineerden een plekje in de etalage van de dagbladen. Op donderdag 6 juli is de prijsuitreiking op een inspirerende zomeravond in de Sluisfabriek in Drachten.


Je kunt hier op het Koploperproject stemmen. Heel veel dank voor jouw stem!Comentarios


bottom of page