top of page

Kletspot: Samen in gesprek over duurzaamheid


Hoe krijg je medewerkers mee in de verdere verduurzaming van je organisatie? Wij geloven dat de kracht van verandering in samenwerking ligt. Maar hoe dan? Kirsten Westerhuis, van De Harmonie, heeft hier onderzoek naar gedaan en dat resulteerde in een product: een kletspot genaamd ‘VerduurSamen’. We zijn verheugd om de Kletspot VerduurSamen met jullie te mogen delen! De kletspot is een leuke, laagdrempelige manier om binnen jouw bedrijf het gesprek over duurzaamheid aan te gaan.

 

Wat is de Kletspot VerduurSamen?

De Kletspot VerduurSamen is een verzameling kaarten die je binnen je organisatie kunt gebruiken om op een speelse en interactieve manier samen te ontdekken wat jullie al weten, wat jullie al doen, en vooral, wat jullie samen zouden kunnen doen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Hoe werkt het? 

De kaarten bevatten weetjes, vragen en opdrachten die het gesprek over duurzaamheid stimuleren. Of het nu gaat om milieuvriendelijke kantoorpraktijken, het verminderen van de ecologische voetafdruk van werknemers, of het onderzoeken van nieuwe duurzame initiatieven, de Kletspot VerduurSamen biedt een platform voor open discussies en het delen van ideeën.

 

Waarom de Kletspot VerduurSamen?

In deze tijd waarin de aarde opwarmt, de zeespiegel stijgt en de druk op ons ecosysteem toeneemt, is het cruciaal om gezamenlijk actie te ondernemen. Met de Kletspot VerduurSamen moedigen we bedrijven aan om bewustwording te creëren, kennis te vergroten en concrete stappen te zetten in de richting van duurzaamheid. Het is niet alleen een hulpmiddel om inzicht te krijgen in wat er al wordt gedaan, maar ook om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en gezamenlijke doelen te stellen.


Kletspot VerduurSamen
.pdf
Download PDF • 1.41MB

 

We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met de kletspot! Veel plezier!
 

Comments


bottom of page