top of page

Kennissessie: Duurzaamheidsverslag

Vorige week donderdag vond een boeiende hybride presentatie plaats over duurzaamheidsrapportages. Een aantal leden van Het KANNN was online aanwezig, terwijl anderen fysiek bij iWink in Groningen waren. Jurriaan van iWink besprak eerst de impact van wet- en regelgeving op het MKB. Er komt specifieke vrijwillige regelgeving voor het MKB (VSME), en er werd ook ingegaan op de mogelijke gevolgen voor het MKB door de invoering van Corporate Sustainability Reporting Directive (vanuit de keten). Daarnaast legde iWink uit welke tools ze hebben ontwikkeld en hoe deze kunnen bijdragen. Daarnaast hebben we vele mooie voorbeelden mogen zien van reeds gemaakte duurzaamheidsverslagen door de tool van iWink. 


Vind je de duurzaamheidsverslaggeving een enorme uitdaging of loop je ergens anders tegen aan? Wellicht dat Het KANNN je kan helpen door studenten in te zetten. Heb je nog vragen over de tool van Jurriaan schroom dat niet om contact met hem te zoeken.


Komende 19 september staat het volgende event op de agenda. Middels de VerduurSamen Sessie gaan wij met alle leden in gesprek over hoe het KANNN jou echt kan ondersteunen en wat jullie elkaar als koplopers kunnen bieden. Zo gaan wij samen het gesprek aan hoe wij gaan bouwen aan een duurzaam Noord-Nederland. Meld je aan via de link.


Speciale dank aan Jurriaan voor je bijdrage aan Het KANNN💚.

Comments


bottom of page