top of page
Hybride Kennissessie: Duurzaamheidsverslag
Hybride Kennissessie: Duurzaamheidsverslag

do 20 jun

|

iWink

Hybride Kennissessie: Duurzaamheidsverslag

Bereid je voor of verbeter je duurzaamheidsverslag. Zo ben je goed voorbereid op vragen vanuit stakeholders en op de toekomstige manier van rapporteren over duurzaamheid. Jurriaan Wentink van I-Wink helpt je om een professioneel duurzaamheidsverslag te realiseren

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 jun 2024, 15:00 – 17:00

iWink, Laan Corpus Den Hoorn 200, 9728 JS Groningen, Nederland

Over het evenement

In de workshop laat Jurriaan Wentink (van iwink.report) aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je met behulp van software snel en eenvoudig op professionele wijze kunt rapporteren over je duurzaamheidsresultaten.

Er wordt tevens ingegaan op de duurzaamheidsrapportagestandaard (VSME) die is vastgesteld voor het MKB in Nederland. Door via deze standaard te rapporteren sluit je goed aan op de duurzaamheidsverslagen die worden gepubliceerd door bedrijven die vallen onder de verplichte CSRD-richtlijn (Europese richtlijn die bedrijven verplicht om gedetailleerde informatie te verstrekken over hun impact op duurzaamheid) en op de toekomstige standaard manier van rapporteren over duurzaamheid.

Volg de workshop en bereid je voor of verbeter je duurzaamheidsverslag. Met een goed duurzaamheidsverslag ben je voorbereid op vragen m.b.t. duurzaamheid vanuit diverse stakeholders als: overheid, financiers, leveranciers, klanten, aanbestedingen, pers en medewerkers.

Hybride

Je kan met deze workshop meedoen als webinar of fysiek bij iWink, tijdens de aanmelding wordt je gevraagd om een keuze te maken.

Deel dit evenement

bottom of page